magnifique porte japonaise

De weg naar welzijn
Massage - Shiatsu - Reiki

ma salle de massage

Naast het plezier en de ontspanning die het u geeft, is massage een kostbaar instrument dat u bevrijdt van stress, maar ook van lichamelijke en geestelijke spanningen. Het is ideaal om je lichaam weer in balans te brengen en energie uit het verleden te herstellen.

Massage heeft een echt positief effect op de stemming en de slaap.

Reiki

Reiki zal je in staat stellen energetische blokkades op te lossen om jezelf te bevrijden van negatieve of onderdrukte emoties.

Deze oeroude techniek zal u in staat stellen uw "innerlijke zelf" te herontdekken, een beter beeld van uzelf te krijgen en zo " het vertrouwen in uzelf terug te winnen."

reiki-tete

Massage

De massage geeft u een diepe ontspanning van de spieren.
Mijn deskundige handen zullen lang blijven hangen op al uw spanningen en gewrichtspijnen.

Dit zal ze verlichten, kalmeren, de effecten van dagelijkse stress verlichten, vermoeidheid afvoeren, pijn verlichten...

Massage des lombaires

Shiatsu

Ik zal druk uitoefenen met mijn duimen of de palm van mijn handen op de meridiaanpunten, om het natuurlijke genezingsproces te activeren.

Dit zal u in staat stellen u los te maken van de wereld, u los te maken van de spanningen die zich in het dagelijks leven hebben opgehoopt en u...

point GI4-shiatsu

Mijn massagepraktijk

  • GPS-adres:: Octaaf de Kerchove d'exaerdestraat 193, 1501 Buizingen

    Icones reseaux sociaux Schrijf "la voie du bien-etre"

  • 🚘 Met de auto: afrit 20, rechts (als u naar het zuiden gaat). Tweede verkeerslicht aan de linkerkant, 300 m, u kunt parkeren. Behalve in uitzonderlijke gevallen, is het heel gemakkelijk om een plaats te vinden.

  • 🚂 Met de trein: de treinstations van Huizingen en Buizingen (13 minuten van Brussel Zuid) liggen op respectievelijk 700 en 600 meter afstand. Het treinstation van Hal ligt op 1,9 km afstand.

  • 🚌 Met de bus: er is "de Lijn De Lijn" lijn 153 en 154 die het station Hal, Drogenbos, Beersel, Ukkel en Anderlecht aandoen.

Massage thuis


zone de mes déplacements
Bon de fidélité 1 cheque cadeau lvbde Bon de fidélité 2