magnifique couloir exterieur

Massages

ma salle de massage

ONTSPANNENDE MASSAGE

Laat u verleiden tot een moment van pure ontspanning in een vredige en warme omgeving. Afhankelijk van uw behoeften, kan de massage zacht of diep zijn. Het belangrijkste is om van je spier- of gewrichtspijnen af te komen.

Ik zal naar je lichaam luisteren, mijn handen zullen gaan waar ze moeten gaan.

Massage anti Stress

massage anti stress

Deze ontspannende massage bevrijdt u niet alleen van uw emotionele overbelasting, maar verlicht ook de spanning in het schouder- en nekgebied. Het verwijdert emotionele en energetische blokkades.

100 € voor 1 u 30 / 130 € voor 2 u

M. zwangere vrouw

M. zwangere vrouw

De aanstaande moeder heeft veel zorg nodig. Met speciale apparatuur voor zwangere vrouwen, zullen mijn deskundige handen veel tijd besteden aan het kalmeren van pijnen en spanningen...

80 € voor 1 u / 110 € voor 90 min

M. anti cellulitis

Massage anti cellulitis

Een palpaatsrol met zuignappen is het meest doeltreffende wapen om de "sinaasappelhuid" te verminderen. U zult resultaat beginnen te zien vanaf de 5e sessie. Sessie van 30 min voor lokale 1u voor verschillende gebieden

40 € voor ½ u / 75€ voor 1 u

Sportmassage

Sportmassage

Het zal u een spierontspanning brengen over het hele lichaam, het zal u verlossen van de kleine pijntjes die zich met het verstrijken van de tijd hebben opgehoopt. Voor sporters is een massage net zo belangrijk als rekoefeningen na een sportsessie.

100 € voor 1 u 30 / 130 € voor 2 u

Seniorenmassage

Seniorenmassage

Dit is een zeer zachte massage, je zult je voelen alsof je naar een andere wereld gaat, gevuld met liefde en compassie. Mijn zachte en deskundige handen zullen u een ongeëvenaard moment van ontspanning bieden. Het draagt bij tot het comfort in het leven.

100 € voor 1 u 30 / 130 € voor 2 u

Stoelmassage

Stoelmassage

Het past binnen een bedrijf, het stelt je in staat om snel te ontspannen, om jezelf te verbeteren. Het is geschikt voor bedrijven die hun werknemers een moment van ontspanning willen bieden, wat de productiviteit ten goede zal komen.

60 €/u htva voor 15 à 20 mn. min 2u

Massage thuis

Massage thuis

Ik heb al het nodige materiaal. Massage naar keuze, volgens uw behoeften en verlangens. Ideaal voor wie niet kan bewegen of wie niet terug op weg wil om van het moment te genieten.

100 € voor 1 u 30 + reizen

Rugmassage

Rugmassage

Dit is een massage van het bovenste deel van het lichaam (lenden, rug, schouders, nek). Voor wie last heeft van rugpijn of gewoon even wil ontspannen. Het is voor iedereen toegankelijk.

80 € duur : 1 u

Home massage

Home massage

Dit is een techniek die traditionele massage combineert met shiatsu-technieken (druk op de meridianen uit de Chinese geneeskunde). Zonder de zuignappen te vergeten voor een betere drainage.

100 € voor 1 u 30 / 130 € voor 2 u