Medisch magnetisme is er om je te verlossen

Brussels Halle Buizingen

Magnetisme is bekend onder vele namen, maar ik zou het noemen “de dierlijke magnetisme” of “mesmerism”, naam die aan hem werd gegeven door de vader Franz Anton Mesmer van de magnetisme. Deze praktijk dateert uit de oudheid. Het werd het op grote schaal gebruikt in dit tijdperk en werd het "helende hand" genoemd.

Dierlijk magnetisme wordt gebruikt om je te helpen, om je te ontlasten, om toe te staan dat het lichaam de natuurlijke krachten van genezing activeert die in ons zijn, het heeft een triggeringseffect. Daarvoor zullen we onze handen op belangrijke plaatsen leggen, zodat het lichaam reageert en een zelfhelend systeem in werking zet. Door onze magnetiserende handen op je lichaam te plaatsen, zenden we een energievloeistof uit die in je stroomt, waar je hem nodig hebt.

Vandaag vinden we nog steeds magnetizers, maar het is al zeldzamer, niet dat er minder zijn, maar velen negeren het liever.

Les points de la main

Magnetisme kan in veel gevallen worden gebruikt,

* Spanningen

* Pijn

* Na een fysieke of psychologische schoke

* LTijdens zware behandelingen

* In geval van stress of angst

* Migraine

* Pijnlijke regels

* Depressie

* Burn-out

* Brandwonden

* Littekens helen

* Tijdens een kuur

* Spijsverteringsstoornissen

* Vermoeidheid

* Maagbranden

* ...

* Maar het zal in geen geval de mening van de arts vervangen

Efficiëntie zal sterk afhangen van uw ontvankelijkheid. De sensaties zijn zeer divers, op het moment, sommige voelen zich tintelend, anderen hebben gevoelens van koud of zachte hitte ... anderen zullen niets voelen. De reacties van het lichaam zijn ook heel anders, je kan heel goed direct een ontlasting voelen, soms een paar weken later, soms koorts die avond en dan niets ... Ieder lichaam is anders en iedereen reageert op zijn manier.

De sessie is 85 €