magnifique couloir exterieur

Massage Anti-Stress

femme allongée

Deze ontspannende massage met langzame, aanhoudende bewegingen zal u bevrijden van elke vorm van druk die u op het werk of thuis voelt. Deze "luxe" massage geeft je een vederlicht gevoel.

Uw hormonale systeem zal onmiddellijk positief reageren. Vermindering van stresshormonen en toename van gelukkige en vrolijke hormonen. Je negatieve emoties zullen plaats maken voor een ongeëvenaard gevoel van welzijn.

Deze massage is voor jou

Als je stress voelt, angst, spanning, vermoeidheid, rugpijn, als je uitgeput bent... Deze massage is voor jou!

Voor de overgevoeligen, HP, voor hen die lijden aan aandachtsstoornissen, hyperactief... deze lange anti-stress massage zal hen de gelegenheid geven om een diepe ontspanning te ervaren. Maar ook voor al diegenen die op zoek zijn naar ontspanning of gewoon voor zichzelf willen zorgen.

U zult een enorm verschil voelen tussen uw aankomst en uw vertrek. Het beroepsleven gecombineerd met het gezinsleven kan een bron van stress worden, zodat het noodzakelijk wordt om een massage te ontvangen. Ideaal voor de aanstaande moeder, om rugpijn te verlichten, spierspanning te verlichten, in één woord: verlichting.

Gedurende anderhalf uur zullen mijn zachte en warme handen u alles laten vergeten (zelfs deze pijn).

Je zult in je eigen bubbel zitten, beschermd tegen alles, je zult niet weg willen omdat je je zo goed zult voelen. Want eenmaal binnen kan je niets meer gebeuren, je zult er zelfs in slagen je beroeps- of gezinsproblemen te vergeten.

De massage bezorgt u een ontspanning, een relaxatie, een totaal loslaten, een onvergelijkbare sereniteit. Zonder het loslaten van uw spanningen op het niveau van de rug en de nek te vergeten. Het is een massage met plantaardige oliën + essentiële oliën die de ontspanning bevordert en de spanning in spieren en gewrichten verlicht.

Wetenschappelijke verklaringen


Einstein

Onze huid heeft niet minder dan 720.000 zenuwuiteinden, dus we begrijpen nu dat aanraking van het grootste belang is voor het welzijn.

Tijdens de massage dalen de niveaus van adrenaline (strijdhormoon), cortisol (stresshormoon) en vasopressine (agressief hormoon) aanzienlijk. Wij hebben deze hormonen in ons dagelijks leven nodig, maar heel vaak produceren wij meer dan wij nodig hebben, wat een van de gevolgen van stress zal zijn.

Daarentegen wordt tijdens de massage de productie van dopamine (gelukshormoon), serotonine (welzijnshormoon, anti-depressie), melatonine (slaaphormoon) en oxytocine (vertrouwens-, empathie- en gezelligheidshormoon) door uw lichaam gestimuleerd. Dit zijn neurotransmitters die het lichaam zal vrijgeven, waardoor ontspanning wordt bevorderd en stress wordt verlicht. Tegelijkertijd zal het lymfestelsel bepaalde toxines elimineren. Een van de domino-effecten is dat de spieren en gewrichten van het hele lichaam zich zullen ontspannen.