Reiki Usui - Energiezorg - Harmonisatie

Brussels Halle Buizingen

Stel Reiki is uiterst moeilijk.

De oorsprong van Reiki terug naar het begin van de tijd, maar werd in het begin van de twintigste eeuw herontdekt door een Japanse Usui.

Reiki is een Japans woord dat Universele Energie. De Japanse Ki staat Chi van de Chinese acupunctuur. Rei = universeel, Ki = energie.

Ieder van ons heeft de Ki deze vitale energie die wordt opgedaan ons vanaf de geboorte leren van de Reiki methode verschilt van andere methoden van genezing door een initiatie. Iedereen die een inleiding heeft ontvangen Reiki heeft ervaren een zeer oude techniek, voor een hoger niveau van vibratie.

De Reiki-energie wanneer het wordt gekanaliseerd door de meester is niet gegeven door hem, maar geabsorbeerd door de patiënt (eerste serveert alleen Antenne tussen de universele energie (of zoals sommigen willen zeggen energie Kosmos) en de patiënt.

Op geen enkel moment heeft de master reiki afgrond of verandert de vitale energie van zijn patiënt.

Reiki inwijdingen zijn bedoeld om de kanalen waar de energie stroomt heropenen. Reiki Master implementeert een activering proces om eventuele verstoppingen te voorkomen dat de natuurlijke stroom van energie te verwijderen.

Het eerste niveau van Reiki initiatie opent de deur, zodat de universele energie te kanaliseren en bezorgd aan een subject door het aanbrengen handen. Deze initiatie, die in elke persoon die een permanente opening van haar kanaal ontvangt.

Zo zijn er verschillende mogelijke technieken Reiki, zijn er verschillende definities van gewaarwordingen waargenomen tijdens de behandeling. Sommige mensen ontspannen volledig en vaak in slaap vallen. Anderen zijn nerveus en moeite hebben met het loslaten of voelen ze de energie vandaan uit de handen van de therapeut. Tot slot, sommige mensen hebben de indruk dat er absoluut niets aan de hand.

Wat we gerust zeggen dat Reiki in geen geval schadelijk kan zijn, is geen bijwerking; dat wil zeggen dat de energie wordt direct waar het nodig is. Daarom, verkeerde diagnose van de problemen om te gaan vormt geen risico voor het onderwerp. Onafhankelijk van onze wil, is de energie zelf die gaat wanneer het nuttig is om het genezingsproces te beginnen.

symbole reiki

Reikisessie

Een Reiki sessie duurt ongeveer 1 uur en soms langer, afhankelijk van de behoefte van het moment. De sessie is 70 €. De eerste keer dat we een kwart van een uur (plus de toegestane tijd) te nemen om een aantal vragen te stellen (zoals de reden van uw bezoek, wat je verwacht reiki, als bepaalde pijn). In een Zen en rustgevende ruimte, zal u comfortabel te liggen op de massagetafel.

En daar apposerais ik mijn handen naar verschillende delen van je lichaam in het algemeen geleid mijn handen, ze gaan waar ze de behoefte voelen om te gaan. Tijdens de sessie, zult u de hitte voelen, veel plezier en warmte en dan soms op plaatsen waar je zal voelen als een koude energie die in beslag genomen, maar "rustig". Je hebt soms vreemde gevoelens, verlangens lachen of huilen ...

Aan het einde van de sessie, zullen we praten over hoe je je voelt, wat je favoriete ... Als u wilt doorgaan, de frequentie van de afspraak.

Na de eerste sessie, kan het je moe voelt of rillingen. Maak je geen zorgen over, het betekent dat je lichaam reageert, hij "autoguérit".